Pedagogiset palvelumme

Lukemisen lumoa ja oppimisen taikaa

Kaikille lapsille kuuluu yhtäläinen mahdollisuus oppia uutta.

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Lukulumo – varhaiskasvatuksen kirjakaverit

Varhaiskasvatukseen suunnattu pedagoginen äänikirjapalvelu. Lukulumo tarjoaa laajan valikoiman usealla kielellä ääneen luettuja kuvakirjoja. Kuvakirjat on valittu yhteistyössä lastenkirjallisuuden asiantuntijoiden Päivi Heikkilä-Halttusen ja Sirke Happosen kanssa. Palveluun sisältyy myös Heikkilä-Halttusen ja Happosen koostama pedagoginen opas, josta löytyy vinkkejä ja uusi lähestymistapoja lasten kanssa käytävään keskusteluun ja toimintaan.

Lukulumo koulu – alakoulun kirjakaverit

Lukulumon kouluversio sopii niin lukemaan opetteleville kuin jo lukukoodi murtaneille oppilaille. Laaja valikoima suomeksi ääneen luettuja kirjoja ja suuri valikoima usealla eri kielellä ääneen luettuja kuvakirjoja.

Manabua – monimediainen oppimisympäristö 3-9 luokille

Digitaalinen oppimisympäristö Manabua on suunnattu perusopetuksen luokille 3-9. Sen sisältö ja materiaalit suunniteltu opetussuunnitelman mukaisesti. Manabua tarjoaa tietoa kolmessa eri muodossa: lyhyet ja selkeät videot selittävät oppiaineiden keskeiset käsitteet, käsitelistat tukevat oppimista ja tietovisan avulla voit tarkistaa, jäivätkö oppimasi asiat muistiin. Manabuan audiovisuaalinen oppimisympäristö tukee jokaista oppijaa. Manabuan videot ja käsitelistat ovat saatavilla usealla eri kielellä.

Tilaa uutiskirjeemme!