Kirjoituskilpailu – kirjoita meille joulu- tai talvitarina!

Joulutarinan kirjoitusaika on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille ihanista tarinoistanne! Voittajille on ilmoitettu sähköpostitse. 

Joulutarinoita tuli meille valtava määrä ja raadilla on ollut erityisen vaikea tehtävä valita joukosta palkintojen voittajat, koska jokainen tarina on ollut erinomainen ja tarinoiden eteen on selkeästi nähty paljon vaivaa! Kiitokset upeille kirjoittajan aluille, on ollut ilo lukea luovia ja mielikuvituksellisia tarinoitanne! Tällä viikolla (tammikuun vko 4) ilmoitamme voittajille.

***

Ohjeet:

Kerro meille upea ja maaginen joulu- tai talvitarinasi! Pääpalkintona on mahdollisuus voittaa elokuvaliput koko luokalle!

Ottakaa osaa hauskaan joulukilpailuun, joka kiinnostaa varmasti koko luokkaa/esikouluryhmää. Tehtävänä on suunnitella ja kirjoittaa tarina Lukulumo-Laaman taianomaisesta joulusta/talvesta yhdessä koko luokan kanssa. Millaisiin seikkailuihin Laama ajautuu? Anna luovuuden virrata!

Kirjoituskilpailun palkinnot

  • Pääpalkintona elokuvaliput koko luokalle!
  • Toinen palkinto on ihana kirjapaketti luokalle!
  • Kolmas palkinto on 4kpl Lukulumo kuulokkeita luokalle!

Lisätietoja kilpailusta saat täyttämällä alla olevan lomakkeen. Toimi pian, ja ryhtykää suunnittelemaan ja ideoimaan tarinaa, sillä luokan kirjoittama yhteinen tarina tulisi lähettää meille 20. joulukuuta 2021 mennessä. Kisa on päättynyt.

Onnea kisaan!

Onko sinulla jo Lukulumon kouluversio? Jos ei, kokeile maksutta 30 päivää! Lue lisää >>

 

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Tilaa uutiskirjeemme!