lukulumokoulu-esiopetus-alakoulu

Webinaari 30.8. klo 15.15

Lukulumo koulu – äänikirjapalvelu koululaisille

Oppilaiden kielellisen kehityksen tukeminen ja lukemaan innostaminen on yksi opetussuunnitelman tärkeimpiä suosituksia. Lukulumo koulun alati kasvava, laaja kirjavalikoima antaa tähän tehtävään hyvät edellytykset. Yli tuhat laadukasta teksti- ja äänikirjaa tietokoneellasi ja älylaitteessasi – yli 60 eri kielellä.

Lukulumo koulun avulla oppilaat voivat lukea, katsoa ja kuunnella kirjoja yhdessä ja erikseen: sovellus yhdistää e-kirjan ja äänikirjan. Selaa sivuja, kuuntelee ääniraitaa tai vaimenna se ja lue itse tai pyydä oppilaita lukemaan ääneen, zoomaa kuvituksen upeisiin yksityiskohtiin. Lue yhdessä tai erikseen – tabletilta, kännykästä, tietokoneelta tai heijastettuna suurelle näytölle.

Tervetuloa maksuttomaan webinaariimme 30.8. klo 15.15 näkemään ja kuulemaan, millainen Lukulumo on ja miten helppoa sitä on käyttää!

Täytä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle ja paina ilmoittaudu-nappia, niin varaamme paikan sinulle!

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Kenelle:peruskoulujen opettajille, rehtoreille ja henkilökunnalle sekä kirjastojen henkilökunnalle, kuntien päättäjille ja vaikuttajille. Lukulumon kouluversion esittely sopii hyvin myös esimerkiksi S2-opetuksen, erityisopetuksen ja puheterapian henkilöstölle, sekä kaikille niille, joita asia kiinnostaa ja jotka haluavat tutustua Lukulumo kouluun.

Painopiste: Käymme läpi Lukulumo koulua ja sen toiminnot.

Tavoite: Saat selkeän kuvan siitä, mikä Lukulumo koulu on ja miten se toimii.

Kesto: n. 30-40 minuuttia.

Webinaari on täysin maksuton. Suosittelemme, että teillä on jo Lukulumo koulu-tunnukset ennen kuin pidämme webinaarin, mutta tutustua voi ilmankin. Maksuttomat Lukulumo-tunnukset voi tilata täältä.

Ilmoittaudu webinaariin 👇

Tilaa uutiskirjeemme!