Montako päivää jouluun on?

Lukun ja Lumon joulukalenteri tuo Joulun taikaa arkeen!

Täytä joulukuu piparintuoksuisella joulupuuhalla! Luku ja Lumo ovat tehneet joulukalenterin, jonka jokaisen luukun takaa löydät niin pienille kuin isommillekin tontuille sopivia kirjavinkkejä, askarteluohjeita ja muuta jouluista puuhaa, vasun teemoja noudatellen.

Joulukalenterimme koostuu kahdesta osasta: itse digitaalisesta kalenterista, joka on yksinkertaisesti selitettynä nettisivu, jolla voit avata luukkuja. Toinen osa on opettajan opas kalenteriin. PDF-muotoisessa oppaassa käydään luukkujen sisältö yksittäin läpi ja syvennetään niissä esiintyviä teemoja.  Varhaiskasvatukseen suunnattu joulukalenteri on digitaalinen ja maksuton. Kalenterin tilausaika päättyy tämän viikon lopussa.

(Joulukalenterin oppaan sisältö päivitetty 28.11. 2.-4. adventtien kuvien osalta. Aktiviteetit eivät ole muuttuneet.).

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Haluatko joulukalenterin? Toimi näin:

  • Tilaa joulukalenteri alla olevan lomakkeen kautta viimeistään tämän viikon lopussa. Jos varhaiskasvatusyksikössäsi on useampi ryhmä, jotka tahtovat saada joulukalenterin käyttöönsä, on jokaisen ryhmän hyvä ilmoittautua erikseen.
  • Lähetämme joulukalenterin ja siihen kuuluvan oppaan sähköpostiisi – tarkistathan siis, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein!

Tilaa Joulukalenteri tästä!

Tilaa uutiskirjeemme!