Keväisiä aktiviteetteja varhaiskasvatukseen

Me Lukulumolla uskomme, että lasten varhaisvuosien tarinatuokiot ovat lumoavaa aikaa, jolloin mielikuvitus, luovuus ja tieto yhdistyvät, ja antavat ainutlaatuisen kokemuksen jokaiselle osalliselle. Tarina voi viedä lapsen mihin tahansa aikaan tai paikkaan, ja me Lukulumolla haluamme antaa jokaiselle lapselle mahdollisuuden tarinoiden taianomaiseen kokemukseen, joka rikastuttaa ja kehittää heidän mielikuvitustaan – kotikielestä riippumatta.

Tarinanoppa ja Opettajan opas

Tästä innostuneina ideoimme Lukun ja Lumon kanssa ihanan Tarinanopan, jonka avulla voi yhdistää tarina- ja satutuokioita sekä aktiviteetteja. Lisäksi olemme laatineet kivoja aktiviteettivinkkejä eri teemoihin Opettajan oppaan muodossa.

Täytä alla oleva lomake ja saat materiaalin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Haluaisimme kuulla, millaiset aktiviteetit ovat lasten suosikkeja! Jaa materiaalia aktiviteeteista meille!

Haluaisimme kuulla, millaiset aktiviteetit olivat lasten suosikkeja, ja kuulla tarinoita, nähdä kuvia tai videoita Lukulumon Tarinanopan käyttämisestä erilaisiin satuhetkiin.

Voit jakaa meille kuvia, tarinoita, videoita Tarinanopan käytöstä Facebookissa tai Instagramissa hashtagilla #LukulumoTarinatuokio tai lähettämällä meille postia.

Tarinanoppaan liittyi myös arvonta, joka päättyi 15.5. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

Materiaalia voi kuitenkin hyödyntää ympäri vuoden, joten lataa hauska ja idearikas maksuton materiaalimme täyttämällä alla oleva lomake!

Kyllä kiitos, tahdon Lukun ja Lumon Tarinanopan!

Opettajan opas, jossa on ohjeet arvontaan ja jonka viimeisellä sivulla on Lukulumon Tarinanoppa, on maksuton, ja lähetetään sähköpostiisi – tarkistathan, että kirjoitat sähköpostiosoitteen oikein!

Tilaa uutiskirjeemme!