Webinaari: Miten käyttää Manabuaa osana opetusta? Vinkit ja neuvot Manabuan käyttöön

Miten Manabuaa käytetään? Miten palvelua voisi hyödyntää innovatiivisesti ja inspiroivasti osana inklusiivista opetusta?

Tule kuulemaan ajankohtaiset vinkit ja uusimmat ominaisuudet palvelusta, ja kerää mukaasi parhaimmat ideat omaan opetukseesi. Manabuaa voi käyttää yksin, yhdessä tai ryhmissä, oppilas- ja opettajalähtöisesti. Sitä voi käyttää kotona sekä koulussa, yli oppiainerajojen, osana monialaisia oppimiskokonaisuuksia.

Lämpimästi tervetuloa 30.11. klo 15.15. maksuttomaan webinaariin, jossa parhaimmat vinkit ja neuvot Manabuan toimintojen hyödyntämiseen osana monipuolista käyttöä teille tarjoaa asiantuntijamme, luokanopettaja Mia Torttila.

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Kenelle: Kuntien päättäjille ja koulujen opettajille ja henkilökunnalle, sekä kirjastojen henkilökunnalle sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille! Sopii hyvin myös maahanmuuttajataustaisten opettamiseen usealla kielellä!

Painopiste: Nähdä ja kuulla erilaisia Manabuan käyttövinkkejä.

Tavoite: Saat selkeän kuvan siitä, miten Manabuaa voi käyttää usealla eri tavalla ja eri tilanteissa.

Kesto: noin 45 minuuttia.

Webinaari on täysin maksuton. Suosittelemme, että teillä on jo Manabua-tunnukset ennen kuin pidämme webinaarin, mutta tutustua voi ilmankin. Maksuttomat Manabua-tunnukset voi tilata täältä

Ilmoittaudu webinaariin!

Tilaa uutiskirjeemme!