manabua digitaalinen oppimisympäristö

Webinaari 23.8. klo 15.15

Opetussuunnitelman mukaisia oppiainevideoita peruskoulun 3.-9. luokille – Manabua

Monimediainen ja monikielinen digityökalu Manabua tuo akateemisen tietotaidon oppiainevideoiden ja käsitelistojen muodossa jokaisen oppilaan ulottuville. Manabuan oivaltavat videot selittävät aihekokonaisuudet ja avainkäsitteet selkeästi ja pedagogisesti. Perusopetuksen 3.-9. luokille suunnattu oppiainevideoiden palvelu tuo syvyyttä opetukseen, harjoittaa sekä monilukutaitoa että tvt-taitoja ja monikielisenä tukee myös S2-oppilaita osallistumaan kaikkeen opetukseen. Manabuan videot ja käsitelistat on käännetty 12 eri kielelle, viimeisimpinä Ukrainan ja Venäjän kielet.

Mutta millainen on Manabua? Miten hyödynnät sitä opetuksessa?

Pidämme tiistaina 23.8. klo 15.15 aiheesta mielenkiintoisen webinaarin, jossa kerromme – sekä näytämme  – mikä on Manabua ja miksi siitä on hyötyä erityisesti juuri sinun oppilaillesi! Tule mukaan kuulemaan lisää, samalla kerromme kuinka voit kokeilla sitä itse!

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Kenelle: Peruskoulun opettajille, S2 -opettajille, kuntien päättäjille ja vaikuttajille. OPS:n mukainen oppiainemateriaali on suunnattu perusopetuksen luokille 3.-9., joten esittely sopii kaikille joita aihe läheisesti koskettaa.

Painopiste: Käymme läpi Manabuaa ja sen toiminnot.

Tavoite: Saat selkeän kuvan siitä, mikä Manabua on ja miten se toimii.

Kesto: n. 30-40 minuuttia. Jätämme myös tilaa kysymyksille.

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin kuuntelemaan lisää! Suosittelemme, että teillä on jo Manabua-tunnukset ennen kuin pidämme webinaarin, mutta tutustua voi ilmankin. Maksuttomat Manabua-tunnukset 30 päiväksi voi tilata täältä.

Ilmoittaudu webinaariin täyttämällä allaoleva lomake

Ilmoittaudu webinaariin 👇

Tilaa uutiskirjeemme!

Lukulumo on nyt saatavilla myös perheille!

Nyt voit myös huoltajana hankkia markkinoiden johtavan lasten digitaalisen kirjapalvelun Lukulumon! Luo tarinoiden taikaa yhdessä lapsesi kanssa kotona! Lue lisää