Webinaari 1.9. klo 15.15

Kirjat inspiraation lähteenä GreenScreen -tuottamisessa

Ideoita ja vinkkejä oppilaiden luovaan tuottamiseen syksyn oppitunneille!

Inspiroidu ja opi miten hyödynnät digitaalisia kirjoja mediatuottamisessa GreenScreen-tekniikalla. Kirjat ovat oiva lähde oppilaan omalle tuottamiselle. Digitaalisten kirjojen hyödyntäminen mediatuottamisessa kehittää sekä oppilaan lukutaitoa että digitaalista osaamista.

Opetushallituksen Uudet Lukutaidot -ohjelmassa halutaan panostaa oppilaan digitaaliseen osaamiseen ja luovaan tuottamiseen. Ohjelman ajatuksena on, että oppija saa monipuoliset mahdollisuudet ilmaista itseään, ja saa kokea iloa, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä digitaalisissa ympäristöissä. Oppimisessa kannustetaan rohkeaan  kokeiluun ja luoviin ratkaisuihin. Digikirjojen hyödyntäminen tukee myös oppilaan monilukutaitoa ja sen yhdistäminen GreenScreen -tekniikkaan tukee oppilaan  omaa luovaa tuottamista.

Mikä on GreenScreen-tekniikka ja miten oppilaat voivat hyödyntää sitä digitaalisten kirjojen kanssa? Lämpimästi tervetuloa kuulemaan lisää maksuttomaan  webinaariimme 1.9. klo 15.15-16!

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Kutsuimme asiantuntijaksemme Linn Österåsin, joka on opettaja, opetuksen tieto- ja viestintäteknologian kouluttaja sekä yrittäjä. Hänellä on kokemusta  rehtoreiden, opettajien, sekä päiväkotihenkilöstön kouluttamisesta sekä suomen että ruotsin kielillä. Linn on sertifioitu Education Coach and Mentor.

Webinaarissamme yhdistetään digitaalisten kirjojen kuuntelu ja lukeminen sekä tarinan luovaa tuottamista helposti omaksuttavilla tekniikoilla. Oppilas saa kokea ennen kaikkea onnistumisen iloa ottaessaan haltuun erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä.

Kenelle: Sopii hyvin esiopetuksen ja perusopetuksen henkilökunnalle, kirjastojen henkilökunnalle, erityisopetukseen sekä kaikille, joita aihe kiinnostaa.

Painopiste: Digitaalisen osaamisen ja luovan tuottamisen kehittämiseen Lukulumon ja GreenScreenin avulla.

Tavoite: Antaa kuulijalle vinkkejä ja inspiraatiota miten käyttää Lukulumoa lukemisen tukemiseen, monilukutaidon kehittämiseen ja samalla laajentaa oppilaan mediaoppimista ja luovaa tuottamista.

Kesto: n. 40 minuuttia. Jätämme myös tilaa kysymyksille.

Webinaari on täysin maksuton. Suosittelemme, että teillä on jo Lukulumo koulu-tunnukset ennen kuin pidämme webinaarin, jotta saatte enemmän hyötyä irti webinaarista. Maksuttomat Lukulumo koulu-tunnukset voi tilata täältä.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä allaoleva lomake.

Ilmoittaudu webinaariin!

Tilaa uutiskirjeemme!