Webinaari to 25.8. klo 13 – 13.40

Lapsen kielellisen kehityksen tukeminen on yksi varhaiskasvatuksen tärkeimpiä tehtäviä. Lukulumo on digitaalinen ääni- ja kuvakirjapalvelu, jonka alati kasvava, laaja kirjavalikoima antaa tähän tehtävään hyvät edellytykset. Satoja, laadukkaita kuvakirjoja tietokoneellasi ja älylaitteessasi – yli 60 eri kielellä.

Lukulumon avulla voit lukea, katsoa ja kuunnella kirjoja lasten kanssa: sovellus yhdistää e-kirjan ja äänikirjan. Selaa sivuja, kuuntelee ääniraitaa, hidasta tai nopeuta lukunopeutta, tai vaimenna se ja lue itse, zoomaa kuvituksen upeisiin yksityiskohtiin. Monikieliset ryhmät voivat lukea samaa kirjaa usealla eri kielellä, jolloin kaikki lapset pääsevät nauttimaan kirjasta omalla äidinkielellään. Lukulumo kehittää myös varhaiskasvatussuunnitelmassa suositeltua monilukutaitoa. Lue yhdessä tai erikseen – tabletilta, kännykästä, tietokoneelta tai heijastettuna suurelle näytölle.

Tervetuloa maksuttomaan webinaariimme torstaina 25.8. klo 13.00 näkemään ja kuulemaan, millainen Lukulumo on ja miten helppoa sitä on käyttää!

Täytä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle ja paina ilmoittaudu-nappia, niin varaamme paikan sinulle!

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Kenelle: varhaiskasvatuksen sekä kirjastojen henkilökunnalle, kuntien päättäjille ja vaikuttajille. Lukulumo-esittely sopii hyvin myös esimerkiksi erityisopetuksen ja puheterapian henkilöstölle, sekä kaikille niille, joita asia kiinnostaa ja jotka haluavat tutustua Lukulumoon.

Painopiste: Esittelemme Lukulumon ja käymme lyhyesti läpi sen toiminnot.

Tavoite: Saat selkeän kuvan siitä, mikä Lukulumo on ja miten se toimii.

Kesto: n. 30-40 minuuttia.

Webinaari on täysin maksuton. Suosittelemme, että teillä on jo Lukulumo-tunnukset ennen kuin pidämme webinaarin, mutta tutustua voi ilmankin. Maksuttomat Lukulumo-tunnukset voi tilata täältä.

Ilmoittaudu webinaariin!

Tilaa uutiskirjeemme!