Tapahtumat

Inspiraatio-ilta varhaiskasvatuksen ammattilaisille 17.11. klo 17-18.30!

17 marraskuu 2022

Pohjoismainen kulttuuripiste, Kaisaniemenkatu 9, Helsinki (Ting-sali)

Lämpimästi tervetuloa saamaan vinkkejä ja ideoita työhösi ja nauttimaan inspiroivasta illasta kanssamme varhaiskasvatuksen ammattilainen! Illan järjestää Bok-Makaren yhteistyökumppaneineen. Tapahtuma järjestetään Pohjoismaisessa kulttuuripisteessä Helsingin Kaisaniemessä.

Illan aikana Mikaela Wickström esittelee Pohjoismaisen kulttuuripisteen ja sen toimintaa. ILT Education kertoo varhaiskasvattajille suunnatusta digitaalisesta ääni- ja kuvakirjapalvelustaan, Lukulumosta. Bok-Makaren kertoo jo 50 vuoden (!) matkastaan Mikko Mallikkaan kanssa. Teater Kojan esittää ”Mikko Mallikas ja syntymäpäiväkutsut!”. Päivi Leppänen Opetushallituksesta pitää puheenvuoron ”Kuuntelen, siis luen”, eli kuinka lasten lukutaitoa voi tukea myös äänikirjojen avulla.

Tapaa kirjailija, toimittaja ja kansainvälisesti arvostettu dokumenttielokuvatekijä Elina Hirvonen (Mur-sarja jatkuu!) sekä kirjailija Kaisa Happonen ja kuvittaja Anne Vasko. Kustantamo Tammi esittelee kirjauutuuksia varhaiskasvatukseen ja järjestää arvonnan!

Tarjoamme lämmintä juotavaa ja suolaista purtavaa. Et myöskään lähde illasta tyhjin käsin: jokainen osallistuja saa mukaansa ihanan goodie bagin, josta löytyy kaikkea mukavaa yllätystä!

Tapahtuma on ilmainen. Kielinä suomi ja englanti.

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan paikkasi pian! Ilmoittaudu kuitenkin viimeistään 15.11.2022. Ilmoittautuminen on sitova. Jos sinulle tulee este, ilmoitathan siitä välittömästi sähköpostiosoitteeseen nina.hiltunen@ilteducation.com

Ilmoittaudu täällä.

 

Aika: torstai 17.11. klo 17.00-18.30
Paikka: Pohjoismainen kulttuuripiste, Kaisaniemenkatu 9, Helsinki (Ting-sali)