Tapahtumat

Webinaari: Lukulumo koulu – äänikirjapalvelu koululaisille ja käyttövinkit opetukseen!

9 helmikuu

Online

Oppilaiden kielellisen kehityksen tukeminen ja lukemaan innostaminen on yksi opetussuunnitelman tärkeimpiä suosituksia. Lukulumo koulun alati kasvava, laaja kirjavalikoima antaa tähäntehtävään hyvät edellytykset. Yli tuhat laadukasta teksti- ja äänikirjaa tietokoneellasi ja älylaitteessasi – yli 60 eri kielellä.

Lukulumo koulun avulla oppilaat voivat lukea, katsoa ja kuunnella kirjoja yhdessä ja erikseen: sovellus yhdistää e-kirjan ja äänikirjan. Selaa sivuja, kuuntele ääniraitaa tai vaimenna se ja lue itse, tai pyydä oppilaita lukemaan ääneen, zoomaa kuvituksen upeisiin yksityiskohtiin. Lue yhdessä tai erikseen – tabletilta, kännykästä, tietokoneelta tai heijastettuna suurelle näytölle. Kirjoihin yhdistetyt luetun ymmärtämistehtävät laajentavat palvelun käyttöä opetuksessa!

Pidämme aiheesta mielenkiintoisen webinaarin torstaina 9.2.2023 klo 14.15-15, jossa näet ja kuulet, millainen Lukulumo on ja miten helppoa sitä on käyttää! Samalla saat myös äänikirjapalvelun käyttövinkkejä opetukseen. Varaa siis heti aika kalenteristasi! Lämpimästi tervetuloa! Webinaari on maksuton.

Webinaariin pääset mukaan tästä >>

Ps. jos ajankohta ei sovi sinulle, pidämme samansisältöisen webinaarin torstaina 26.1. klo 14.15.-15.