Tapahtumat

Webinaari: Miten Manabua tukee opetusta? Vinkit ja neuvot Manabuan käyttöön

9 helmikuu

Online

Monimediainen ja monikielinen digityökalu Manabua tuo akateemisen tietotaidon oppiainevideoiden ja käsitelistojen muodossa jokaisen oppilaan ulottuville. Manabuan oivaltavat videot selittävät aihekokonaisuudet ja avainkäsitteet selkeästi ja pedagogisesti.

Perusopetuksen 3.-9. luokille suunnattu oppiainevideoiden palvelu tuo syvyyttä opetukseen, harjoittaa sekä monilukutaitoaettä tvt-taitoja ja monikielisenä tukee myös S2-oppilaita osallistumaan kaikkeen opetukseen.

Tule kuulemaan ajankohtaiset vinkit ja uusimmat ominaisuudet palvelusta, ja kerää mukaasi parhaimmat ideat omaan opetukseesi. Manabuaa voi käyttää yksin, yhdessä tai ryhmissä, oppilas- ja opettajalähtöisesti. Sitä voi käyttää kotona sekä koulussa, yli oppiainerajojen, osana monialaisia oppimiskokonaisuuksia.Mutta millainen on Manabua? Miten hyödynnät sitä opetuksessa?

Pidämme aiheesta torstaina 9.2.2023 klo 15.15-16 mielenkiintoisen webinaarin, jossa kerromme – sekä näytämme – mikä on Manabua ja miksi siitä on hyötyä erityisesti juuri sinun oppilaillesi! Samalla kerromme kuinka voit kokeilla sitä itse. Webinaari on maksuton.

Varaa siis heti aika kalenteristasi! Lämpimästi tervetuloa mukaan webinaariin! 

Mukaan pääset tästä >>

Ps. jos ajankohta ei sovi sinulle, pidämme aiheesta webinaarin myös torstaina 26.1. klo 15.15.-16.