Uutiset

Asiakaspalvelu tiedottaa: ohjeita syyslukukauden alkuun – Käyttäjätunnukset uusille opettajille ja oppilaille

Lukuvuoden alussa koulun käytävillä on paljon uusia kasvoja! Miten uusille kollegoille, oppilaille ja pienille ekaluokkalaisille saadaan Lukulumo kouluun käyttäjätunnukset? (Lukulumon varhaiskasvatusversion ja Manabuan ohjeet alempana 👇 tässä uutisessa.)

  • Nopeimmin uusia käyttäjätunnuksia saadaan tehtyä Lukulumon ylläpitoportaalista www.ilteducation.fi. Kirjaudu sisään (Lukulumo koulun käyttäjätunnuksilla) ja valitse Asetukset -> Hallinnoi käyttäjiä. Kuka vain opettajista voi luoda käyttäjätunnuksia oppilaille tai poistaa vanhoja oppilastunnuksia. Koulun tai kunnan ylläpitäjäkäyttäjällä on oikeudet ylläpitää myös henkilökunnan tunnuksia ja voi lisätä oppilastilejä excel-latauksella.
  • Kuka on koulunne ylläpitäjä? Kirjaudu ylläpitoportaaliin ja tarkista, kenen käyttäjätunnuksen perässä on merkintä ADMIN. Jos admin-käyttäjää ei löydy tai tarvitsette apua tunnusten päivittämiseen, ota yhteyttä asiakastukeemme info@ilteducation.fi.
  • MPASS? Mikäli koulunne käyttää Lukulumo-kirjautumiseen MPASS-kirjautumista, käyttäjätunnukset syntyvät automaattisesti ensimmäisellä kirjautumiskerralla eli edellä kuvattua ylläpitotyötä ei tarvita. Mikäli haluatte ottaa MPASS-kirjautumisen käyttöön Lukulumon yhteydessä, ole yhteydessä asiakastukeemme info@ilteducation.fi.

Ahkeraa kouluvuoden alkua ja ihania lukuhetkiä Lukulumo koulun parissa!

Lukulumo varhaiskasvatusversion ohjeet:

Kesän jälkeen päiväkodeissa aloittaa uusia työkavereita. Miten uusille kollegoille saadaan Lukulumoon käyttäjätunnukset? Mitä teen, jos olen unohtanut salasanani?

  • Nopeimmin uusia käyttäjätunnuksia saadaan tehtyä Lukulumon ylläpitoportaalista joko päiväkodin tai kunnan ylläpitäjä. Ohjeet ylläpitäjälle: Kirjaudu sisään ylläpitoportaaliin osoitteessa www.ilteducation.fi (Lukulumon käyttäjätunnuksilla) ja valitse Asetukset  Hallinnoi käyttäjiä. Ohjevideo tunnusten luomiseen löytyy asiakastuen nettisivulta. (linkki: https://www.ilteducation.fi/asiakaspalvelu/lukulumo-varhaiskasvatus/)
  • Kuka on ylläpitäjä? Kirjaudu ylläpitoportaaliin ja tarkista, kenen käyttäjätunnuksen perässä on merkintä ADMIN. Jos admin-käyttäjää ei löydy tai tarvitsette apua tunnusten päivittämiseen, ota yhteyttä asiakastukeemme info@ilteducation.fi.
  • Unohditko salasanasi? Ei hätää, saat sen uusittua kirjautumisen yhteydestä löytyvästä Unohditko salasanasi? -painikkeesta.

Ohjeet Manabuaan:

Lukuvuoden alussa koulun käytävillä on paljon uusia kasvoja! Miten uusille kollegoille ja oppilaille saadaan Manabuaan käyttäjätunnukset?

  • Nopeimmin uusia käyttäjätunnuksia saadaan tehtyä ylläpitoportaalissamme www.ilteducation.fi . Kirjaudu sisään (Manabuan käyttäjätunnuksilla) ja valitse Asetukset -> Hallinnoi käyttäjiä. Kuka vain opettajista voi luoda käyttäjätunnuksia oppilaille tai poistaa vanhoja oppilastunnuksia. Koulun tai kunnan ylläpitäjäkäyttäjällä on oikeudet ylläpitää myös henkilökunnan tunnuksia ja voi lisätä oppilastilejä excel-latauksella.
  • Kuka on koulunne ylläpitäjä? Kirjaudu ylläpitoportaaliin ja tarkista, kenen käyttäjätunnuksen perässä on merkintä ADMIN. Jos admin-käyttäjää ei löydy tai tarvitsette apua tunnusten päivittämiseen, ota yhteyttä asiakastukeemme info@ilteducation.fi.
  • MPASS? Mikäli koulunne käyttää Manabuan kirjautumiseen MPASS-kirjautumista, käyttäjätunnukset syntyvät automaattisesti ensimmäisellä kirjautumiskerralla eli edellä kuvattua ylläpitotyötä ei tarvita. Mikäli haluatte ottaa MPASS-kirjautumisen käyttöön Manabuan yhteydessä, ole yhteydessä asiakastukeemme info@ilteducation.fi.

Mukavia luku- ja opiskeluhetkiä loppukesään ja syksyyn!