Uutiset

ILT Education avasi kaikki palvelunsa maksuttomana Ukrainasta tuleville lapsille, nuorille ja perheille/Kampanja päättynyt

Palvelut olivat käytössä maksutta koulujen kevätlukukauden loppuun asti. Kampanja on päättynyt ja maksuttomat tunnukset on suljettu. Hyvää kesää!

Saat Lukulumon varhaiskasvatusversion maksutta 30 päiväksi täältä >>

Saat Lukulumon kouluversion (kirjoja esikouluikäisistä yläkouluun) maksutta 30 päiväksi täältä >>

Saat Manabuan, monikielisten oppiainevideoiden palvelun 3.-9. luokkalaisille, maksutta käyttöösi 30 päivän ajaksi täältä >>

Vastauksena Ukrainan jatkuvaan humanitaariseen kriisiin avasimme sekä lasten ja nuorten monikieliset digitaaliset kirjapalvelumme – Lukulumon ja Lukulumo koulun – että perusopetuksen 3.-9. luokkalaisille suunnatun digityökalu Manabuan Suomeen saapuvien ukrainalaisten perheiden käyttöön ilmaiseksi. Ukrainalaiset pakolaiset pääsevät käyttämään kaikkia palvelujamme maksutta, myös niitä, joita voi kuunnella ukrainaksi.

Lukulumon ja Lukulumo koulun avulla perheet voivat kuunnella ja lukea satoja kirjoja, joista monet ovat kuunneltavissa useilla eri kielillä, mukaan lukien ukrainan kieli. Monikielisten kirjojen lisäksi Manabuasta löydät useilla eri kielillä oppiaineista tehtyjä videoita, joiden avulla kaikenlaiset oppijat voivat integroitua nopeammin kouluun, eivätkä jää jälkeen koulutuksestaan.

Toimitusjohtajamme Jakob Skogholm: ”ILT Educationissa tavoitteenamme on edistää osallisuutta ja haluamme varmistaa, että tarjoamme kaikille tasavertaisen pääsyn koulutukseen. Haluamme tukea kaikkia perheitä, jotka ovat joutuneet jättämään kotinsa Ukrainan edelleen jatkuvan humanitaarisen kriisin seurauksena. Tällaisina  ennennäkemättöminä aikoina tämä on tapamme tarjota apua ja tukea vaikeuksissa oleville perheille.

Toivomme, että kaikki nämä toimenpiteet ovat hyödyllisiä varhaiskasvatusyksiköille ja kouluille, kun he toivottavat ukrainalaisia lapsia ja oppilaita tervetulleiksi ryhmiin ja luokkiin. Myös huoltajat voivat käyttää opetusmateriaalia lasten ja nuorten kanssa.”

Meille ILT Educationilla tämä tarkoittaa myös sitä, että meidän on muutettava nopeasti, erityisesti palveluidemme osalta. Nyt pyrimme näillä toimilla vastata Suomen varhaiskasvatusyksiköiden ja oppilaitosten tarpeisiin tukea ukrainalaisia oppilaita.

Alla olevien linkkien kautta näet tarkemmin, kuinka saat palvelumme käyttöösi. 

Lukulumo ja Lukulumo koulu – digitaaliset ääni-, kuva- ja tekstikirjat lapsille ja nuorille

Manabua – oppiainevideot, käsitteet ja tietovisat perusopetuksen 3.-9. luokkalaisille

 

Palvelumme avautuivat keväällä kaikissa ILT Education -maissa. Lue englanninkielinen tiedote täältä >>