Uutiset

ILT-rekrytointi: Sales Manager focused on Growth

Haluaisitko päästä mukaan kehittämään tulevaisuuden varhaiskasvatusyksiköitä ja kouluja, samalla kun pääset tekemään merkityksellistä työtä myynnin parissa? Etsimme Sales Manageria osaksi ILT Educationin Suomi-tiimiä!

ILT Education on kansainvälinen EdTech-yhtiö, jonka juuret ovat Ruotsissa. Tällä hetkellä toimimme yhdeksässä eri maassa. Suomi oli ensimmäinen maa ILT:n kansainvälisessä laajentumisessa, ja nyt yli 100 000 suomalaista lasta käyttää palveluitamme.

Visiomme on, että jokaisella lapsella on samanlaiset mahdollisuudet oppia uutta. Palveluillamme on suuri merkitys monen oppiijan arkipäivään.

Monikielinen kirjapalvelumme Lukulumo on saavuttanut vankan sijan suomalaisilla varhaiskasvatus- ja perusopetusmarkkinoilla. Kuluvana syksynä toimme markkinoille myös uuden, perusopetukseen suunnatun digitaalisen oppimisalustan, Manabuan.

Etsimme nyt Sales Manageria kasvattamaan myyntiämme ja osaksi ketterää ja iloista tiimiämme! Pääset tekemään tavoitteellista ja merkityksellistä työtä, jossa autat asiakkaitamme tukemaan lasten ja nuorten lukutaidon kehittymistä ja oppimista.

Viet myyntiprosessin alusta loppuun: ensikontaktista allekirjoitukseen. Tulet tekemään töitä CRM-järjestelmässämme (SuperOffice) sekä e-signeerausten kanssa (Get Accept). Olet ässä esittelytekniikassa, eivätkä viime hetken muutokset hetkauta sinua. Tulet työskentelemään nopealiikkeisessä ympäristössä, jossa periksiantamattomuus ja palo tehdä töitä auttavat sinua menestymään. Kollegasi ovat kansainvälistä joukkoa – myyjäkollegasi ovat niin Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Saksasta, Alankomaista, Isosta-Britanniasta ja Pohjois-Amerikasta. Siksi on tärkeää, että pystyt kommunikoimaan englanniksi.

Työskentelet kotitoimistoltasi päin ja raportoit Pohjoismaiden aluevastaavallemme, Rebecka Björhnille.

Profiilisi
Aloitteellisuus ja haasteista inspiroituminen ovat tärkeitä ominaisuuksia roolissa menestymiseen ja viihtymiseen. Menestyäksesi työssäsi olet kunnianhimoinen ja pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi samaan aikaan. Palat halusta luoda asiakkaillesi lisäarvoa, ja olet ihmisenä positiivinen ja kärsivällinen, sillä myyntiprosessit voivat kestää pitkään. Suomi-tiimimme on pieni, siksi persoonallisuus ja innostunut asenne ovat erittäin tervetulleita!  Etsimme joukkoomme energistä ja oma-aloitteista tekijää, joka haluaa tehdä myyntiä suurella sydämellä! Puhut sujuvaa englantia. Ruotsista plussaa.

Etsimme sinua, mikäli
• olet työskennellyt vähintään kahden vuoden ajan ratkaisukeskeisen myynnin parissa hyvin myyntituloksin
• olet tuloshakuinen ja tottunut työskentelemään intensiivisesti
• sinulla on kokemusta varhaiskasvatuksesta, kouluista, koulutusalasta tai koulutusjärjestelmästä
• puhut sujuvaa englantia
• olet tiimipeluri, ja jaat mielelläsi kokemuksiasi ja osaamistasi
• työssä matkustaminen sopii sinulle

Tarjoamme sinulle
• hyvät tuotteet ja palvelut, jotka tuovat huomattavaa lisäarvoa asiakkaillemme
• erinomaisen alustan menestyä myynnin parissa
• merkityksellisen työtehtävän ja vastuullisen roolin

Työn kesto: vakituinen työsuhde

Hakuohje:
Lähetä englanninkielinen hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian osoitteeseen rebecka.bjorhn@inlasningstjanst.se

Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten älä viivyttele liian kauaa!

Lisätietoja englanniksi tai ruotsiksi antaa Rebecka Björhn, rebecka.bjorhn@inlasningstjanst.setai puh. + 46 73 696 66 40.