Uutiset

Joka viides varhaiskasvatuksen piirissä oleva lapsi voi käyttää Lukulumoa

Lukulumo saavuttaa 20% markkinaosuuden.

Joka viidennellä varhaiskasvatuksen piirissä olevalla lapsella on mahdollisuus tutustua kirjojen ja kielien maailmaan Lukulumon avulla. Lukulumo tarjoaa jatkuvasti kasvavan valikoiman laadukkaita kuvakirjoja sähköisessä muodossa. Helppokäyttöinen sovellus tuo kirjoihin myös äänen: kirjoja voi kuunnella suomeksi, osaa niistä usealla eri kielellä! Lukulumossa on tällä hetkellä yli 50 eri kieltä.

Lukulumo julkaistiin syyskussa 2018, ja on vastannut varhaiskasvatuksessa esiintyvään tarpeeseen voida tukea niin suomenkielisten kuin monikielisten lasten kielellistä kehitystä, kirjallisuuskasvatusta ja tvt-taitoja.

Miltä nyt tuntuu, Lukulumon väki?
”Tämä on ollut upea matka, jonka jatkoa odotamme innolla! Tahdomme koko ajan kehittää Lukulumoa, jotta se tukisi varhaiskasvatuksen ammattilaisia heidän tärkeässä työssään parhaimmalla mahdollisella tavalla”, kommentoi Jakob Skogholm, ILT Oppimisen toimitusjohtaja.

”Lähes 50 000 lasta, se on aika hurja luku! Toivon, että heistä jokainen löytää iloa, seikkailuja ja lohtua Lukulumon ja lukukokemusten kautta. Maan valtakieltä puhuvana on ihmeellistä seurata sitä läikähtävää iloa, jonka oman kielen kuuleminen synnyttää”, kertoo Maija Kurjenluoma, Lukulumon viestintä- ja markkinointivastaava.

Lisätietoja antaa Alexandra Blomberg, alexandra.blomberg@iltoppiminen.fi tai puh. +46 70 383 00 62

joka viides lapsi varhaiskasvatuksessa käyttää lukulumoa