Uutiset

Lukulumo Family yksityiskäyttöön on nyt julkaistu!

Julkaisimme Lukulumo Familyn yksityiskäyttöön Suomessa ja Ruotsissa! Tämä tarkoittaa, että digitaalinen ääni- ja kuvakirjapalvelumme on nyt myös kaikkien yksityishenkilöiden saatavilla. Voit kokeilla, ostaa ja käyttää Lukulumoa kotona!

Jakob Skoghom, toimitusjohtaja, ILT Education: ”Lukulumo lanseerattiin ruotsalaisille päiväkodeille vuonna 2017 nimellä Polyglutt, ja jo seuraavana vuonna, 2018, Lukulumo lanseerattiin Suomeen varhaiskasvatusyksiköille. Siitä lähtien varhaiskasvatusyksiköiden opettajat, henkilökunta ja lapset ovat ottaneet palvelun ilolla vastaan!

Lukulumo on nyt käytössä jo noin 25% Suomen varhaiskasvatusyksiköistä. Lukeminen ja kielen kehittäminen eivät kuitenkaan lopu varhaiskasvatusykseen, vaan jatkuu iltaisin ja viikonloppuisin kotona. Yksityishenkilöt ovat kysyneet paljon mahdollisuutta ostaa palveluamme kotikäyttöön, ja nyt teimme sen mahdolliseksi.

Tästä eteenpäin yksityishenkilöt voivat siis ostaa ja käyttää Lukulumoa myös kotona. On suuri ilo nähdä kuinka Lukulumo levittää tarinoiden taikaa yhä useammalle lapselle ja perheelle ympäri Suomen!

Haluan myös kiittää kaikkia työntekijöitämme, jotka ovat tehneet kovasti töitä sen eteen, että olemme saaneet teknologian tämän palvelun ympärille, sekä kaikkia kustantajiamme ja kirjailijoitamme, jotka ovat olleet mukanamme koko matkan!”

Lue lisää ja kokeile Lukulumo Familya täältä>>