Uutiset

Lukulumo ja Lukulumo koulu ovat nyt maksutta ukrainalaisten pakolaisten ja heidän perheidensä käytettävissä Suomessa

Vastauksena Ukrainan jatkuvaan humanitaariseen kriisiin avasimme lasten ja nuorten monikieliset digitaaliset kirjapalvelumme – Lukulumon ja Lukulumo koulun – Suomeen saapuvien ukrainalaisten perheiden käyttöön ilmaiseksi. Ukrainalaiset pakolaiset pääsevät käyttämään kaikkia kirjojamme maksutta, myös niitä, joita voi kuunnella ukrainaksi. (Linkit ja kirjautumistiedot tämän artikkelin lopussa.)

Toimitusjohtajamme Jakob Skogholm:”ILT Educationissa tavoitteenamme on edistää osallisuutta ja haluamme varmistaa, että tarjoamme kaikille tasavertaisen pääsyn koulutukseen. Tällaisina ennennäkemättöminä aikoina tämä on tapamme tarjota apua ja tukea vaikeuksissa oleville perheille.”

Kirjat ja kirjallisuus voivat olla hyviä työkaluja lasten ja nuorten kanssa, kun puhutaan vaikeista aiheista ja vaikeasti hallittavista tunteista. Lukulumon ja Lukulumo koulun avulla perheet voivat käyttää satoja kirjoja, joista monet ovat kuunneltavissa useilla eri kielillä, mukaan lukien ukrainan kieli.

Lukulumo ja Lukulumo koulu ovat maksutta käytössä toistaiseksi koulujen lukukauden loppuun saakka. Molempia palveluita voi käyttää älypuhelimella, tabletilla (Android & iOS) ja tietokoneella.

Avaamme palveluitamme vastaavalla tavalla myös Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Päästäksesi Lukulumoon ja Lukulumo kouluun ilmaiseksi, seuraa alla olevia linkkejä ja käytä näitä kirjautumistietoja:

 

Lukulumo

Selaimen kautta esim. tietokoneella
iOS
Google Play Kauppa

Tunnus: HelpUkraine
Salasana: Peacenow

Lukulumo koulu

Selaimen kautta esim tietokoneella
iOS
Google Play Kauppa

Tunnus: HelpUkraineschool
Salasana: Peacenow

Jos haluat löytää kirjoja, jotka ovat kuunneltavissa ukrainan kielellä, valitse palveluista ”kielihylly” -suodatin. Se on järjestetty aakkosten mukaan ja U-kirjaimen kohdalta alhaalta löydät Ukrainan kieliset kirjat.

Myös Manabuan oppiainevideot peruskoulun 3.-9. luokkalaisille Ukrainasta tuleville maksutta. Lue lisää >>

 

Lisätiedot:

Jos sinulla on kysyttävää palveluidemme käyttämisestä tai haluat lisätietoja palveluistamme, asiantuntijamme auttavat mielellään.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla info@ilteducation.fi TAI puhelimitse 0400 448 488