Uutiset

Lukulumo ja Lukulumo koulu ovat nyt maksutta ukrainalaisten pakolaisten ja heidän perheidensä käytettävissä Suomessa/Kampanja päättynyt

Lukulumo ja Lukulumo koulu olivat maksutta käytössä koulujen kevätlukukauden 2022 loppuun saakka. Kampanja on päättynyt, hyvää kesää!

Saat Lukulumon varhaiskasvatusversion maksutta 30 päiväksi täältä >>

Saat Lukulumon kouluversion (kirjoja esikouluikäisistä yläkouluun) maksutta 30 päiväksi täältä>>

Vastauksena Ukrainan jatkuvaan humanitaariseen kriisiin avasimme lasten ja nuorten monikieliset digitaaliset kirjapalvelumme – Lukulumon ja Lukulumo koulun – Suomeen saapuvien ukrainalaisten perheiden käyttöön ilmaiseksi. Ukrainalaiset pakolaiset pääsivät kevään koulujen lukukauden loppuun asti käyttämään kaikkia kirjojamme maksutta, myös niitä, joita voi kuunnella ukrainaksi. (Linkit ja kirjautumistiedot tämän artikkelin lopussa.)

Toimitusjohtajamme Jakob Skogholm:”ILT Educationissa tavoitteenamme on edistää osallisuutta ja haluamme varmistaa, että tarjoamme kaikille tasavertaisen pääsyn koulutukseen. Tällaisina ennennäkemättöminä aikoina tämä on tapamme tarjota apua ja tukea vaikeuksissa oleville perheille.”

Kirjat ja kirjallisuus voivat olla hyviä työkaluja lasten ja nuorten kanssa, kun puhutaan vaikeista aiheista ja vaikeasti hallittavista tunteista. Lukulumon ja Lukulumo koulun avulla perheet voivat käyttää satoja kirjoja, joista monet ovat kuunneltavissa useilla eri kielillä, mukaan lukien ukrainan kieli.

Molempia palveluita voi käyttää älypuhelimella, tabletilla (Android & iOS) ja tietokoneella.

Avaamme palveluitamme vastaavalla tavalla myös Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Seuraa alla olevia linkkejä ja käytä saamiaisi kirjautumistietoja:

 

Lukulumo

Selaimen kautta esim. tietokoneella
iOS
Google Play Kauppa

Lukulumo koulu

Selaimen kautta esim tietokoneella
iOS
Google Play Kauppa

 

Jos haluat löytää kirjoja, jotka ovat kuunneltavissa ukrainan kielellä, valitse palveluista ”kielihylly” -suodatin. Se on järjestetty aakkosten mukaan ja U-kirjaimen kohdalta alhaalta löydät Ukrainan kieliset kirjat.

Myös Manabuan oppiainevideot peruskoulun 3.-9. luokkalaisille löytyvät täältä>>

 

Lisätiedot:

Jos sinulla on kysyttävää palveluidemme käyttämisestä tai haluat lisätietoja palveluistamme, asiantuntijamme auttavat mielellään.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla info@ilteducation.fi TAI puhelimitse 0400 448 488