Uutiset

Lukulumo laajenee – lukemisen lumoa nyt myös Sveitsissä, Itävallassa ja Ranskassa

Digitaalinen kuvakirjapalvelu Lukulumo suuntaa kohti uusia maita! Palvelu julkaistiin kuukausi sitten Itävallassa, nyt Sveitsissä ja pian on Ranskan vuoro. Saksankielisissä maissa Lukulumo tunnetaan nimellä Polylino, ranskalaisille palvelu on Sondido.

”Konseptille, jossa lasten kielellistä kehitystä tuetaan digitaalisten, monikielisten kuvakirjojen avulla, on kysyntää ympäri Euroopan. Konsepti on kolmen vuoden aikana levinnyt seitsemään maahan, minkä näemme vahvana merkkinä siitä, että kiinnostus digitaalisia ratkaisuja kohtaan on nousussa”, sanoo Jakob Skogholm, ILT Inläsningstjänstin toimitusjohtaja.

 

Lukulumo on varhaiskasvatukseen, esiopetukseen ja alakouluun suunnattu digitaalinen kirjapalvelu. Palvelu tarjoaa laadukkaita kuvakirjoja digitaalisessa muodossa. Osaa palvelun kirjoista voit kuunnella yli 50 eri kielellä. Useita kieliä – yhteinen lukukokemus.

ILT Inläsningstjänst on ruotsalainen yhtiö, joka jo kolmen vuosikymmenen ajan toimittanut ruotsalaiseen kouluun oppimisvälineitä ja -alustoja, joiden tavoitteena on luoda yhtäläiset oppimismahdollisuudet kaikille. ILT Oppiminen on ILT Inläsningstjänstin suomalainen tytäryhtiö.

 

digitaalinen kirjapalvelu lukulumo leviää