Uutiset

Lukulumo lahjoittaa lukemisen iloa Ronald McDonald Lastentalosäätiölle

Jos lapsi joutuu sairaalaan, Ronald McDonald Lastentalosäätiö auttaa ympäri Suomea tulevia perheitä pääsemään sairaan lapsen lähelle. Ronald McDonald Talo Helsingin Vähä-Meilahdessa tarjoaa perheille yösijan ja kiintopisteen, kun muulla maailmassa myrskyää.

Lukulumo tahtoo tukea Ronald McDonald Lastentalosäätiön arvokasta työtä. Teemme sen parhaalla tietämällämme tavalla: tarjoamalla Talossa asuville perheille lukemisen lumoa. Kuvakirjapalvelu Lukulumo on Ronald McDonald Talon asukkaiden käytettävissä 1.7. alkaen.

Ronald McDonald-talon asukit pääsevät kuuntelemaan ja lukemaan kirjoja Lukulumon avulla.

”Toivomme, että Lukulumosta on iloa ja lohtua perheille. Lukeminen voi tuoda palan tavallista arkea epätavalliseen tilanteeseen, ja samalla kirjat voivat auttaa sanoittamaan tunteita ja kokemuksia”, sanoo Alexandra Blomberg, Lukulumon myynti- ja markkinointipäällikkö.

”Olemme kovin iloisia ja kiitollisia Lukulumon tarjoamasta palvelusta Talomme perheille. Moni perhe viettää Talolla pitkiäkin aikoja, jolloin on hienoa mahdollistaa perheelle virikkeellistä tekemistä”, sanoo Leena Lehtovaara Ronald McDonald Lastentalosäätiöltä.

Lukulumo on monikielinen kuvakirjapalvelu, joka yhdistää kuvan, tekstin ja äänen. Satoja laadukkaita kirjoja tabletissasi – syvenny kuvitukseen, lue tekstiä tai kuuntele tarinaa. Lukulumon kirjoja voit kuunnella yli 50 eri kielellä. Vuonna 2018 julkaistua Lukulumoa käyttää jo yli 60 000 suomalaista lasta varhaiskasvatuksessa ja alakoulussa. Lue lisää Lukulumosta.

Voit lukea lisää Ronald McDonald Lastentalosäätiön upeasta työstä täältä. 

lukulumo lahjoittaa sovelluksen lastentalosäätiölle