Uutiset

💻📚 Lukulumoa voi nyt käyttää selainversiona!

Lukulumo varhaiskasvatukseen selainversiona!

Meillä on mahtavia uutisia lähestyvän joulun ja loppuvuoden kunniaksi: Lukulumon varhaiskasvatusversiota voi käyttää nyt myös selaimessa! Tämä tarkoittaa että voit käyttää lukulumoa suoraan tietokoneeltasi.

Suuntaa siis osoitteeseen app.lukulumo.fi ja kirjaudu sisään tuttuun tapaan käyttäjätunnuksellasi. Selainversion kautta voit siis käyttää Lukulumoa millä tahansa laitteella, jossa on internetselain – kuten vaikka tietokoneella, mutta edelleen myös puhelimella ja tabletilla – myös internetselaimen kautta!

Lapsitila ei ole käytössä selainversiossa. Jos törmäät uudessa versiossa johonkin kummalliseen, jätä meille mieluusti palautetta sivuilta löytyvän lomakkeen kautta. Löydät sen vasemman yläkulman valikosta.

Nyt siis sekä Lukulumon varhaiskasvatusversiota että kouluversiota voi käyttää helposti kaikilla laitteilla, joista löytyy internet-selain.

Lukulumo on monikielinen, digitaalinen ääni- ja kuvakirjapalvelu, joka tuo lukuintoa luokkahuoneeseen. Palvelulla on maailmanlaajuisesti yli puoli miljoonaa käyttäjää.

Etkö vielä ole kokeillut Lukulumoa? Tilaa maksuton kokeilukausi täältä >>

Ihania lukuhetkiä!