Uutiset

Manabua sai suomalaisen laatusertifikaatin!

Laatusertifikaatti Manabualle ja Begreppalle Suomessa!

Manabua lanseerattiin nimellä Begreppa Ruotsissa jo vuonna 2015, jossa nyt 251 Ruotsin 290:ä kunnasta ovat ostaneet Manabuan kaikille oppilailleen. Sama palvelu saapui Suomeen syyskussa 2021. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että opetusalan ammattilaiset ja opettajat ovat testanneet Manabuaa teille asiakkaillemme, ja olemme nyt saaneet palvelusta laatusertifikaatin.

Suomessa on yli 110 000 oppilasta testannut Manabuaa lanseerauksen jälkeen ja saamme mahtavaa palautetta myös heiltä. Manabuaa voi käyttää hyvin joustavasti monessa eri tilanteessa, kuten itsekseen juuri nyt käsiteltävien aiheiden opiskeluun, koulussa oppituntien materiaaleina, ja koulun jälkeen läksyinä. Palvelu antaa kaikenlaisille oppijoille mahdollisuuden onnistua yhä paremmin koulussa. Lisäksi Manabuan videoiden äänet, tekstitykset ja käsitelistat on käännetty 9 eri kielelle, joten myös S2 -oppilaat pystyvät osallistumaan opiskeluun yhtäaikaisesti muiden kanssa.

”Olemme erittäin ylpeitä ja ilosia siitä, että olemme nyt saanet Education Alliance Finland -laatusertifikaatin. Se on todella tärkeää myös asiakkaillemme! Asiakkaamme voivat huomata myös, että kehitämme jatkuvasti palveluitamme, ja tulevaisuudessa onkin paljon jännää tulossa!”.

Teemme myös yhteistyötä OPH:n kanssa, jotta voimme yhdessä nostaa esiin kirjallisuuden, lukemisen ja TVT-taitojen merkitystä ja kehittää oppijoiden osaamista.

Onnea Manabua ja Begreppa!

Education Alliance Finland (EAF) on tuotteiden arviointi- ja sertifiointipalvelu, joka perustuu oppimisratkaisujen maailmanlaajuiseen laatustandardiin. EAF on arvioinut Manabuan ja Begreppan laatua, ja myöntänyt arvioinnin tuloksena palveluille laatusertifikaatin. ”Tämä EAF-sertifioitu tuote on hyvin suunniteltu koulutuksellinen ratkaisu, joka on oppimistieteen periaatteiden mukainen.”

Lue lisää Manabuasta ja kokeile maksutta 30 päivää! >>