Uutiset

Manabua – uusi audiovisuaalinen oppimisympäristö peruskouluille

Meillä on ilo esitellä Suomessa täysin uudenlainen monimediainen palvelu – Manabua – perusopetuksen luokille 3-9. Manabua on selainpohjainen audiovisuaalinen oppimisympäristö, joka tuo akateemisen kielitaidon jokaisen oppilaan ulottuville.

Manabuan lyhyet oivaltavat videot selittävät aihekokonaisuudet ja avainkäsitteet selkeästi ja pedagogisesti. Palvelu tukee oppimista, auttaa laajentamaan akateemista sanavarastoa sekä oppiaineiden ydinsisältöjen hallintaa. Videot tuotetaan yhdessä koulutusalan ammattilaisten kanssa, ja ne seuraavat perusopetuksen opetussuunnitelmaa.

Manabua tarjoaa tietoa kolmessa eri muodossa:
– lyhyet ja selkeät videot selittävät oppiaineiden keskeiset käsitteet
– videon yhteydessä olevat käsitesanastot tukevat oppimista ja
– videon alla olevan tietovisan avulla voit tarkistaa, jäivätkö oppimasi asiat muistiin.

Yli 200 oppimisvideota ja 9 eri kieltä!

Manabuan videot ja käsitelistat ovat saatavilla usealla eri kielellä. Kun kaipaat selkeitä ja ytimekkäitä selityksiä oppiaineen vaikeille käsitteille – myös monikielisesti – Manabua sopii jokaiselle lisää tietoa janoavalle oppijalle. Lisäksi videoiden ääniraita ja tekstitys ovat saatavilla usealla kielellä: suomi, ruotsi, englanti, arabia, dari, somali, tigrinja, puola ja norja. Kieliversioiden ansiosta myös monikieliset oppilaat saavat tukea opiskeluunsa.

 

Tutustu Manabuaan ja kokeile 30 päivää maksutta!

Tarjoamme perusopetuksen henkilökunnalle ja kunnan päättäjille mahdollisuuden kokeilla Manabuaa täysin maksutta 30 päivän ajan.

Haluatko mukaan Manabuan esittelyyn? Ilmoittaudu webinaariin tästä

 

ILT Education on kansainvälinen Edtech-yhtiö, jonka juuret ovat Ruotsissa. Tällä hetkellä toimimme yhdeksässä eri maassa. Suomessa tunnetuin tuotteemme on Lukulumo, varhaiskasvatuksen ja alakoulun digitaalinen kirjapalvelu. Manabua julkaistaan tänään myös Norjassa. Ruotsissa suosittu palvelu tunnetaan nimellä Begreppa. Yli 240 kuntaa käyttää sitä opetuksessaan. 

 

manabua uusi digitaalinen oppimisympäristö