Uutiset

Manabuan oppiainevideot nyt maksutta ukrainan kielellä Ukrainasta tuleville oppilaille/Kampanja päättynyt

Maksuton käyttö oli voimassa perusopetuksen kevätlukukauden loppuun (5.6.2022). Kampajna on päättynyt, hyvää kesää!

Saat Manabuan kokeilukauden heti maksutta 30 päiväksi täältä >> 

Maaliskuun puolivälistä eteenpäin olemme alkaneet lisäämään ukrainan kielen niihin Manabuan oppiainevideoihin, jotka palvelussa ovat saatavilla. Sen lisäksi, että nämä videot ovat nykyisten asiakkaidemme käytettävissä, olemme myös avanneet palvelun maksuttomana Ukrainasta tuleville oppilaille. (Kirjautumistiedot tämän artikkelin alalaidassa.)

Manabua on palvelu, joka koostuu monikielisistä oppiainevideoista, niihin liittyvistä käsitelistoista ja tietovisoista. Videot ja käsitelistat ovat nyt saatavilla 10 eri kielellä, joista yksi on ukrainan kieli. Tämä tarkoittaa, että opettaja voi käyttää samaa materiaalia kaikkien oppilaiden kanssa eri kielillä. Kaikki materiaali on saatavilla myös suomeksi. Oppiainevideot seuraavat opetussuunnitelmaa, ja ne on suunnattu peruskoulun 3.-9. luokkalaisille.

Varmistaaksemme, että meillä on mahdollisimman pian valmiina resurssit, joita opettajat voivat käyttää oppilaiden kanssa kouluissa, lisäämme ukrainan kielen yli 200 videoon seuraavien kuukausien aikana.

Manabuaan on jo nyt lisätty parikymmentä ukrainan kielellä tekstitettyä videota, ja viikottain lisätään noin 40 lisää. Videoihin tulee kevään aikana myös ukrainankielinen ääni, ja kesään mennessä on saatavilla noin 250 videota ukrainaksi.

Toivomme, että kaikki nämä uudet toimenpiteet ovat hyödyllisiä kouluille, kun he toivottavat ukrainalaisia oppilaita tervetulleiksi luokkiin. Myös huoltajat voivat käyttää opetusmateriaalia lasten ja nuorten kanssa.

Me ILT Educationissa haluamme edistää osallisuutta kaikilla palveluillamme, ja haluamme tukea kaikkia perheitä, jotka ovat joutuneet jättämään kotinsa Ukrainan jatkuvan humanitaarisen kriisin seurauksena. Lisäämme Manabuaan myös 80 uutta venäjän kielellä tekstitettyä videota kuukaudessa.

Toimitusjohtaja Jakob Skogholm”Me kaikki katsomme kauhistuneina Ukrainan humanitaarisen kriisin kehitystä ja sen aiheuttamia kärsimyksiä ja pakolaisvirtoja. Nähdessämme, kuinka kokonaiset yhteiskunnat sopeutuvat nyt kohtaamaan uutta pakolaisaaltoa, heti pandemiasta syntyneiden vaikeuksien jälkeen, haluamme luoda yhteisöllisyyden ja voiman tunteita demokraattisissa yhteiskunnissamme.

Meille ILT Educationilla tämä tarkoittaa myös sitä, että meidän on muutettava nopeasti, erityisesti palveluidemme osalta. Nyt haluamme näillä toimilla vastata Suomen oppilaitosten tarpeisiin tukea ukrainalaisia oppilaita.”, sanoo Jakob Skogholm.

Jos olet jo Manabua-asiakas, ukrainan kieli on heti käytettävissäsi palvelussa. 

Jos olet uusi käyttäjä, voit käyttää Manabuaa selaimen kautta maksutta.  asti. Pääset sisään alla olevan linkin kauttaja käyttämällä näitä kirjautumistietoja:

Manabua: app.manabua.fi
Käyttäjätunnus: Helpukrainemanabua
Salasana: Peacenow

Maksutta myös lasten ja nuorten digitaaliset kirjapalvelut Lukulumo ja Lukulumo koulu. Lue lisää>>

Lisätiedot:
Jos sinulla on kysyttävää palveluidemme käyttämisestä tai haluat lisätietoja palveluistamme, asiantuntijamme auttavat mielellään.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla info@ilteducation.fi TAI puhelimitse 0400 448 488