Lukulumo – monikielinen kuvakirjapalvelu varhaiskasvatukseen

Tervetuloa kuvakirjojen satumaiseen maailmaan!

Satoja, laadukkaita kuvakirjoja älylaitteessasi. Lukulumo on varhaiskasvatukseen suunnattu sovellus, joka tarjoaa laajan valikoiman kuvakirjoja suomeksi ääneen luettuina. Helppokäyttöisen sovelluksen avulla voit kuunnella suurta osaa kirjoista myös kymmenillä eri kielillä.
Kirjakaverit Luku ja Lumo tuovat tarinoiden taian varhaiskasvatukseen – kokeile maksutta!

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Lukulumo yhdistää tekstin, kuvan ja äänen.

Lapsen kielellisen kehityksen tukeminen on yksi varhaiskasvatuksen tärkeimpiä tehtäviä. Lukulumon alati kasvava kirjavalikoima antaa tähän tehtävään hyvät edellytykset.

Lukulumon avulla voitte lukea, katsoa ja kuunnella kirjoja: sovellus yhdistää e-kirjan, kuvakirjan ja äänikirjan. Selaa sivuja, kuuntelee ääniraitaa tai vaimenna se ja lue itse, zoomaa kuvituksen upeisiin yksityiskohtiin. Lue yhdessä tai erikseen – tabletilta, kännykästä, selaimen kautta tai heijastettuna suurelle näytölle.

Lukulumon kirjat on valittu niiden kirjallisen ja taiteellisen arvon takia, varhaiskasvatussuunnitelman perusteita silmällä pitäen, tiettyä ikäryhmää ajatellen tai käyttäjiltä tulleiden toiveiden perusteella. Erilaiset teemat ja kysymyksenasettelut innostavat ja herättävät lukuintoa – niin lapsissa kuin aikuisissakin.

Parhaat kirjat samassa paikassa

Lukulumosta löydät yli 1200 suomenkielistä kirjaa, joista monia voit kuunnella 64 eri kielellä. Palveluun sisältyy ilman lisämaksua varhaiskasvattajan opas kirjallisuuskasvatukseen, jonka ovat kirjoittaneet lastenkirjallisuuden asiantuntijat Sirke Happonen ja Päivi Heikkilä-Halttunen. Oppaasta löydät käytännön vinkkejä kirjallisuuden kanssa työskentelyyn.

Valikoimamme kasvaa jatkuvasti: kirjojen määrä kasvaa, kielien määrä kasvaa ja kustantamoiden määrä kasvaa. Toivotko valikoimaamme jotain tiettyä kirjaa tai kieltä? Lähetä toiveesi täällä.

Lukulumo vahvistaa äidinkieltä ja osallistaa lasta

Lukulumon avulla monikieliset lapset voivat kehittää taitojaan niin suomen kielessä kuin omassa äidinkielessään (tai äidinkielissään). Tällöin myös lapsen kulttuurinen identiteetti vahvistuu, aivan varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden tavoitteiden mukaisesti.

Äidinkielentaito on yksi tärkeimmistä koulumenestykseen vaikuttavista tekijöistä, ja sen pohja luodaan varhaiskasvatuksessa. Lukulumon taianomainen, monikielinen kirjamaailma innostaa kielen pariin.

Haluatko kokeilla Lukulumoa maksutta 30 päivän ajan?

 

Lukulumo on ammattikasvattajille ja muille lasten kielellisen kehityksen parissa työskenteleville suunnattu palvelu.
Yksityishenkilöillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta ostaa palvelua. Tarkista kuntasi kirjastoista tai päiväkodeista, joko heillä on Lukulumo käytössään.

Kirjautumistietosi lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lukulumon löydät selainversiona ja voit ladata sen myös tabletillesi tai puhelimellesi AppStoresta tai Google Play Kaupasta.
Kokeilu on maksuton ja päättyy automaattisesti. Sinun ei siis tarvitse irtisanoa tiliäsi, kokeilukauden loputtua tunnuksesi vain lakkaa toimimasta. Ota siis hyvä lukuasento ja nauti!

Ota yhteyttä

ILT Education | info@ilteducation.fi

 

Miten edetä? Me autamme!

Virpi Väänänen kertoo sinulle mielellään lisää Lukulumosta!

Mietitkö Lukulumon hankintaa? Asiakasvastaavamme Miika ja Virpi auttavat sinua mielellään.

Lähetä viesti Miikalle tai Virpille miika.sjoman@ilteducation.com tai virpi.vaananen@ilteducation.com

tai soita puh. 050 9111 388 / Miika
0400 330 838 / Virpi

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Lukulumo on nyt saatavilla myös perheille!

Nyt voit myös huoltajana hankkia markkinoiden johtavan lasten digitaalisen kirjapalvelun Lukulumon! Luo tarinoiden taikaa yhdessä lapsesi kanssa kotona! Lue lisää