Lukulumo – monikielinen kuvakirjapalvelu varhaiskasvatukseen

Tervetuloa kuvakirjojen satumaiseen maailmaan!

Satoja, laadukkaita kuvakirjoja älylaitteessasi. Lukulumo on varhaiskasvatukseen suunnattu sovellus, joka tarjoaa laajan valikoiman kuvakirjoja suomeksi ääneen luettuina. Helppokäyttöisen sovelluksen avulla voit kuunnella suurta osaa kirjoista myös kymmenillä eri kielillä.
Kirjakaverit Luku ja Lumo tuovat tarinoiden taian varhaiskasvatukseen – kokeile maksutta!

Katso Lukulumon huikeat Jouluhinnat täältä! 

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Lukulumo yhdistää tekstin, kuvan ja äänen.

Lapsen kielellisen kehityksen tukeminen on yksi varhaiskasvatuksen tärkeimpiä tehtäviä. Lukulumon alati kasvava kirjavalikoima antaa tähän tehtävään hyvät edellytykset.

Lukulumon avulla voitte lukea, katsoa ja kuunnella kirjoja: sovellus yhdistää e-kirjan ja äänikirjan. Selaa sivuja, kuuntelee ääniraitaa tai vaimenna se ja lue itse, zoomaa kuvituksen upeisiin yksityiskohtiin. Lue yhdessä tai erikseen – tabletilta, kännykästä tai heijastettuna suurelle näytölle.

Lukulumon kirjat on valittu niiden kirjallisen ja taiteellisen arvon takia, varhaiskasvatussuunnitelman perusteita silmällä pitäen, tiettyä ikäryhmää ajatellen tai käyttäjiltä tulleiden toiveiden perusteella. Erilaiset teemat ja kysymyksenasettelut innostavat ja herättävät lukuinnon – niin lapsissa kuin aikuisissakin.

Parhaat kirjat samassa paikassa

Lukulumosta löydät yli 550 suomenkielistä kirjaa, joista monia voit kuunnella yli 50 eri kielellä. Palveluun sisältyy ilman lisämaksua varhaiskasvattajan opas kirjallisuuskasvatukseen, jonka ovat kirjoittaneet lastenkirjallisuuden asiantuntijat Sirke Happonen ja Päivi Heikkilä-Halttunen. Oppaasta löydät käytännön vinkkejä kirjallisuuden kanssa työskentelyyn.

Valikoimamme kasvaa jatkuvasti: kirjojen määrä kasvaa, kielien määrä kasvaa ja kustantamoiden määrä kasvaa. Toivotko valikoimaamme jotain tiettyä kirjaa tai kieltä? Lähetä toiveesi täällä.

Lukulumo vahvistaa äidinkieltä ja osallistaa lasta

Lukulumon avulla monikieliset lapset voivat kehittää taitojaan niin suomen kielessä kuin omassa äidinkielessään (tai äidinkielissään). Tällöin myös lapsen kulttuurinen identiteetti vahvistuu, aivan varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden tavoitteiden mukaisesti.

Äidinkielentaito on yksi tärkeimmistä koulumenestykseen vaikuttavista tekijöistä, ja sen pohja luodaan varhaiskasvatuksessa. Lukulumon taianomainen, monikielinen kirjamaailma innostaa kielen pariin.

Haluatko kokeilla Lukulumoa maksutta 30 päivän ajan?

 

Lukulumo on ammattikasvattajille ja muille lasten kielellisen kehityksen parissa työskenteleville suunnattu palvelu.
Yksityishenkilöillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta ostaa palvelua. Tarkista kuntasi kirjastoista tai päiväkodeista, joko heillä on Lukulumo käytössään.

Kirjautumistietosi lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lukulumon voit ladata tabletillesi tai puhelimellesi AppStoresta tai Google Play Kaupasta.
Kokeilu on maksuton ja päättyy automaattisesti. Sinun ei siis tarvitse irtisanoa tiliäsi, kokeilukauden loputtua tunnuksesi vain lakkaa toimimasta. Ota siis hyvä lukuasento ja nauti!

Ota yhteyttä

ILT Education | info@ilteducation.fi

Alexandra Blomberg

Miten edetä? Me autamme!

Mietitkö Lukulumon hankintaa? Asiakasvastaavamme Alexandra auttaa sinua mielellään.

Lähetä Alexandralle viesti osoitteeseen alexandra.blomberg@ilteducation.com

 

Tilaa uutiskirjeemme!